Често задавани въпроси (FAQ)

Как да поръчам?

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме във няколкото отделни категории, както и списъците с избрани продукти – препоръчани, най-продавани и др. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, по-голяма снимка, а също така и да изпратите линк на свой приятел.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от algara-artstudio.com, трябва да натиснете бутона "КУПИ” или “ADD TO CART". Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви количка. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху бутона "Кошница", намираща се в горния десен ъгъл на сайта или бутонът с изображение на пазарска количка и изписани броя на продуктите и цената им (горе вдясно над полето за търсене), които се виждат от всяка една страница в сайта и са регистрирали броя на желаните от вас продукти. При натискането на бутона "Кошница" виждате меню с продуктите, които сте избрали и бутон "Плащане".

Бутонът "Плащане" ви отвежда към менюто за плащане.

Тук ще преминете последователно през следващите стъпки за изпращане на поръчка:

Стъпка 1: Попълване на Вашите дани, необходими за осъществяване на доставката. Ако не сте регистриран потребител, ще трябва да попълните всички полета. Ако имате регистрация, кликнете на бутона "Вход" и данните Ви ще се попълнят автоматично. След това натиснете бутона "Запази и продължи".

Стъпка 2: Тук е мястото, където можете да изберете начина на плащане и да добавите забележки, важна информация за доставката или въпрос относно поръчката. 

Засега доставката става само с куриерска фирма Еконт. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата на база тегло. Всички поръчки, които са на стойност над 100 лв. и са до 10 кг. се доставят безплатно до офис на Еконт.

Стъпка 3: Натиснете бутона "Завърши поръчката", за да завършите Вашата поръчка и да изпратите към нас за обработка.

При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електронната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на: algara.artstudio@gmail.com

 

Благодарим Ви, че избрахте ALGARA Art Studio!

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас