Доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Може да поръчате също даден артикул до Вашият дом или офис по следните начини:

- като го поръчате в електрония магазин algara-artstudio.com
- като се обадите на тел.: +359 876 508 380
- като изпратите Вашата заявка на e-mail: algara.artstudio@gmail.com

В електрония магазин algara-artstudio.com може да платите по следния начин:
- плащане при доставка
- банков трансфер

Цените на продуктите са крайни с включен ДДС и без цена за доставка.

Цената на доставката се начислява допълнително автоматично на база тегло на поръчаните продукти.

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма Еконт Или Speedy, поръчките могат да бъдат предадени и лично за гр. Асеновград.

След като пуснете поръчка ще получите автоматичен и-мейл, че поръчката е регистрирана. Ние ще се свържем с Вас на телефона въведен при регистрацията Ви и след като ни потвърдите ще изпратим поръчаните артикули.

Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. Срокът на доставка обхваща техническа обработка на поръчките от 1-3 работни дни и период за доставка с куриер, в зависимост от населеното място, до което ще се експедира стоката и вида на куриерската услуга. При изчерпана наличност, срокът за изработка варира от 3 до 14 работни дни и ще бъде уточнено в телефонен разговор с Вас.

* Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка, ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка с algara-artstudio.com координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на algara-artstudio.com допълнително се свързва клиента, за неговото потвърждение.

Връщане и замяна

Условията по връщане и замяна са уредени в чл. 11 от Общите условия на ALGARA Art Studio.

Чл. 11. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката /транспортните разходи са за сметка на потребителя/.

(2) Правото на отказ по ал. 1 не се прилага в следните случаи: 

- за доставка на стоки и предоставяне на услуги, чиято цена зависи от колебанията на финансовите пазари, които Доставчикът не е в състояние да контролира;

- за доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка;

- за доставка на стоки, които поради своето естество са потребими или не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики;

(3В случай, че потребителят упражни правото си на отказ по ал. 1, Доставчикът е задължен да му възстанови в пълен размер платените от потребителя суми не по-късно от 30 календарни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор. От сумата, която потребителят е платил по договора, се удържат разходите за доставка и връщане на стоката, освен ако потребителят е върнал стоката за своя сметка и е уведомил за това Доставчика.

(4Потребителят се задължава да съхранява получените от Доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.