Често задавани въпроси (FAQ)

?
Как да поръчам?

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме във няколкото отделни категории, както и списъците с избрани продукти – препоръчани, най-продавани и др. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, по-голяма снимка, а също така и да изпратите линк на свой приятел.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от algara-artstudio.com, трябва да натиснете бутона "КУПИ” или “ADD TO CART". Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви количка. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху бутона "Кошница", намираща се в горния десен ъгъл на сайта или бутонът с изображение на пазарска количка и изписани броя на продуктите и цената им (горе вдясно над полето за търсене), които се виждат от всяка една страница в сайта и са регистрирали броя на желаните от вас продукти. При натискането на бутона "Кошница" виждате меню с продуктите, които сте избрали и бутон "Поръчай".

Бутонът "Поръчай" ви отвежда към менюто за плащане.

Тук ще преминете последователно през следващите стъпки за изпращане на поръчка:

Стъпка 1: Попълване на Вашите дани, необходими за осъществяване на доставката. Ако не сте регистриран потребител, ще трябва да попълните всички полета. Ако искате доставка до офис на куриер, можете да попълните адреса или името на офис на Еконт или Speedy.
Ако имате регистрация, кликнете на бутона "Вход" и данните Ви ще се попълнят автоматично.
След това натиснете бутона "Продължи".

Стъпка 2: Тук е мястото, където можете да проверите данните за контакт и доставка и да изберете начин на плащане.

Доставката става с куриерски фирми Еконт и Speedy. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата на база тегло. Всички поръчки, които са на стойност над 150 лв. и са до 10 кг. се доставят безплатно до офис на куриер.

Стъпка 3: Натиснете бутона "Завърши поръчката", за да завършите Вашата поръчка и да изпратите към нас за обработка.

При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електронната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на: algara.artstudio@gmail.com

 

Благодарим Ви, че избрахте ALGARA Art Studio!

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас